Su tesisatçısı, su tesisatlarında meydana gelen kaçakları tespit eder ve bunun sonucunda belirlenen kaçakların tamir edilmesini sağlar. Bahçelievler su tesisatçısı olarak hizmet verdiğimiz firmamızda bunun üzerinde durduğumuz için, sizlere en kaliteli hizmeti en profesyonel şekilde ulaştırmaya çalışıyoruz. Özellikle Bahçelievlerin su tesisatı yapısındaki eskiliklere bakıldığında da, bu bölgede su tesisatçısı hizmetinin ne kadar önemli olduğunu kolay bir şekilde fark edebiliriz. Bunun için, verdiğimiz su tesisatı hizmetlerimizde, su kaçaklarının hangi sebepten ötürü kaynaklandığını da genel çerçevede öğrenmeye çalışıyoruz. Peki, tüm hususlara bakıldığında, su kaçaklarının sebepleri nelerdir? Neden su kaçakları ile karşı karşıya kalırız?

Bahçelievlerde Su Tesisatçısı Firması

Su tesisatı alanında en iyi hizmet veren firma konumunda olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bunun için her geçen gün hizmetlerimizi daha kaliteli hale getirmek amacıyla da pek çok değerleri gözden geçirmekteyiz. Bahçelievler su tesisatçısı olarak, sizlere gerekli olan bilgi akşını sağlamanın yanında, en kaliteli hizmeti vermek için de her geçen gün ustalarımız ile kendimizi geliştiriyoruz. Peki, tüm bunların yanında, yukarıda da bahsedilen su kaçaklarının sebepleri nelerdir? Bunlardan bahsetmeye çalışalım.

  • Su tesisatı bulunan alanlarda, tadilat, tamirat ve dekoratif faaliyetlerin yürütülmesi sonucunda tesisatlara zarar verilmesi,
  • Musluk ve bataryaları hızlı bir şekilde açılması veya kapatılması,
  • Lavabo gideri açıcı kimyasalların pimaş borularının contalarını çürütmesi,
  • Binaların zamanla ve çevresel şartlar sonucunda çökmesi,
  • Şebeke suyunun her zamankinden daha basınçlı bir şekilde gelmesi,
  • Binalarda eski tip galvaniz boruların kullanılması,
  • Ustaların tesisatlarda kalitesiz malzeme kullanması,
  • Tesisatların kaynak yerlerinin iyi bir şekilde kaynatılamaması ve denememesi, su tesisatlarında meydana gelen kaçakların başlıcalarıdır.

Ada Tesisat Ankara su tesisatçısı firmamız, bu alanın en iyi firmalarından biri olup, her daim kaliteden ödün vermeden hareket etmektedir. Bu nedenle bizlerden günün her saatinde en yetkin hizmetleri alabileceğinizi unutmamalısınız.

Firmamızda verdiğimiz su tesisatı hizmetlerinde, kaçak tespiti ve tamiri konusunda üst seviyede yer almaktayız. Bahçelievlerde su tesisatçısı olarak, bu tür hizmetlerimizi alanında uzman ustalarımızdan alabilirsiniz. Bunun için bizlere telefon numaralarımızdan günün her saatinde ulaşıp, hizmet talebinde bulunabilirsiniz.