Dikmen, Ankara’nın en önemli semtleri arasında yer alıyor ancak bu semtte eski yapılaşmaların sayısı oldukça fazla. Bu tür eski yapıların sayısındaki artışlar, su tesisatlarında kaçak oluşumlarının da fazla olmasına sebep oluyor. Çünkü eski tip yapılarda kullanılan borular, galvaniz borulardır. Bu borular, kalite bakımında alt sınıf olmakla beraber, aynı zamanda yıllardır yapılarda bulundukları için çürümüşlerdir. Bu tür sebepler sonucunda su tesisatı kaçakları ile sık sık karşı karşıya gelinmektedir. Dikmen su tesisatçısı  olarak, su tesisatlarında meydana gelen bu tür kaçakları kısa sürede ortadan kaldırıyor ve sizlere profesyonel hizmeti en kısa sürede ulaştırıyoruz. Ayrıca bu süreçte kullandığımız yöntemlerde profesyonel olduğu için, herhangi bir sorun ile karşı karşıya kalınmamış olur.

Dikmen Su Tesisatçısı Ustası Olarak Hizmetimiz

Firmamız, Dikmen üzerine pek çok hizmet sunmakta ve bu semte her geçen gün daha sık gelmekteyiz. Sık gelmemizdeki en ana sebep ise, işimizi en iyi şekilde ve kaliteli yapmamızdır. Bu nedenle bizlerden aldığınız tüm hizmetlerde kalite sizlere hızlı bir şekilde ulaştırılır. Sizlerde verdiğimiz hizmetlerden memnuniyet duyarsınız. Peki, su tesisatlarında meydana gelen kaçakları firmamızda nasıl bertaraf ediyoruz? Sizlere bundan bahsetmeye çalışalım.

  • Su tesisatlarında meydana gelen kaçakların ortadan kaldırılması için yapılması gereken en önemli ve ilk işlem su kaçak tespitidir. Su kaçak tespiti ise termal su kaçak tespit cihazı ve akustik dinleme cihazı ile yapılır.
  • Daha sonra ise su kaçak tamirine geçilir. Firmamızda su kaçak tamirini alanında uzman ustalarımız yapar ve tüm hizmetlerimizde kullandığımız ekipmanlara hâkimdirler.
  • Tamir işlemi ise en az yer kırılarak gerçekleştirilir. Bu süreçte maddi ve manevi masraflar en aza indirilmektedir.

Dikmen su tesisatçısı firmamız, su kaçaklarının ortadan kaldırılmasında kaliteden ödün vermeden çalışır. Bu süreçte gerek ekipmanları, gerekse de tecrübesi ile sizlerin her daim yanında yer almaktadır.

Verdiğimiz su kaçak tespiti ve su kaçak tamiri hizmetlerimizi, alanında uzman Dikmen su tesisatçısı ustası olarak bizlerden alabilirsiniz. Hizmetlerimizde ulaşmak ve gerekli bilgileri almak için, iletişim numaralarımızı günün her saatinde kullanabilirsiniz.